Vétlen vagy a helyzetedben. Vétlen vagy a kapcsolatodban. Az angyalok üzenete szerint a bűntudat mérgez most téged. Ez az érzelem a legnegatívabb valamennyi közül. A bűntudat okozza benned a legfájóbb sebeket. Nem tehetsz a történtekről, nem a te hibád, ezért nincs miért bűntudatod érezned.

Angyali üzenet

“Mindenki vétlen az igazságban, hiszen senki sem változtathatja meg Isten tökéletes keze munkáját. Add át nekünk a fájó érzéseket, így a haragot, a bűntudatod, a szégyenérzetet, hogy segíthessünk neked.”

Lehetnek olyan kapcsolataid, amelyeket te táplálsz, amelyek csak elvesznek tőled, de neked semmit nem adnak. Lehetnek bizalmatlan kapcsolataid is. Ismerd fel, nincs szükséged ezekre a kapcsolatokra, nem segítenek, nem ösztönöznek téged. A szabad akaratod szerint dönthetsz, benne maradsz továbbra is vagy felismered, a mérgező kapcsolatok csak ártanak neked, ezért megköszönve az eddigi lehetőséget elengeded őket és továbblépsz a saját utadra.

“Csupán kérned kell és mi segítünk továbblépni, segítünk, hogy a boldogság útjára léphess. Más irányban haladsz, ami a te döntésed. Csak akkor segíthetünk, ha kéred.”

Az angyalok segítenek

Gyógyítsd meg a lelked, gyógyítsd meg a benned élő gyermeket. Hosszú ideje vigaszra, támogatásra vár. Az angyalok segítenek neked.

“Öleld át magad gondolatban. Mondd el, mennyire szereted a benned lakozó ártatlan kisgyermeket. Csak annyit mondj neki: szeretlek. És ő felszabadul és boldogan él tovább benned.”

Az angyalok üzenete szerint a mai nap tökéletes lehetőséget kínál, hogy elengedd a mérgező kapcsolatokat, hogy felszabadulj és fellélegezz, hogy felismerhesd, letértél a számodra rendelt sorsútról. Boldogságot, őszinte örömet érdemelsz, nem pedig lehúzó, fájdalmas kapcsolatokat. Engedd el őket még ma. Ha kell, kérd ehhez is az angyali segítséget és útmutatást.