Ezt tartogatja számodra az első kincsesláda

 

Az első kincsesláda bámulatos mennyiségű pénzt rejteget. Megkaptad a szerencsédhez a kulcsot, sok pénzt nyerhetsz, gazdag lehetsz. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogyan válik valóra ez a különleges szerencse. Talán nyersz a lottón, vagy távoli rokontól örökölsz, esetleg megnyersz egy fontos versenyt. Végül is teljesen mindegy, nem? A lényeg, hogy a gazdagság esélye kecsegtet. Az ehhez vezető nélkülözhetetlen lépéseket azért mindenképpen tedd meg.

Ezt tartalmazza a második kincsesláda

 

A második kincsesláda valódi kincset rejt, hiszen mindent elsöprő érzések és szerelem vár rád. Ez a különleges kapcsolat hamarosan kibontja szirmait. Ha már párkapcsolatban élsz, az érzések elmélyülnek közöttetek, és közelebb kerültök egymáshoz, mint korábban bármikor. Ha még keresed az igazi társat, nem kell már hosszasan várnod, bármikor az életedbe toppanhat. A találkozáshoz ugyanakkor az ajtót is ki kell nyitnod.

Ezt nyitja meg a harmadik kincsesláda

 

A harmadik kincsesláda különleges üzenetet rejt, hiszen mint a mesékben, a rossz végre jóra fordul az életedben. Korábban bánatot, fájdalmat élhettél meg. Talán szándékosan történt, talán nem, komoly baleset vagy veszteség érhetett. Hamarosan véget ér a balszerencsés időszak, ismét könnyebb, fényesebb, vidámabb és persze boldogabb hónapokra számíthatsz. A jutalom nem marad el. Légy résen, fogadd tárt karokkal a szerencsés fordulatokat.

Ezt tartogatja számodra a negyedik kincsesláda

 

A negyedik kincsesláda tartalma elsőre talán rémisztőnek tűnhet, mégis érdemes meglátnod benne a csodával határos szerencsét. Talán durva balesetet szenvedsz, amit egyetlen karcolás nélkül élsz túl, de az is lehet, megmented valakinek az életét. Talán hosszú ideje kínoz egy betegség, amelynek végre megtalálják a gyógymódját. Bármi is történjék veled, egészen biztosan különleges szerencseként éled meg az eseményeket.